Telefonkonsultation

Har du brug for sparring, coaching eller konkrete råd så book en telefonkonsultation.

Book Telefonkonsultation

Alle kan få brug for hjælp.

Står du overfor en udfordring med din hund, som du gerne vil have professionel hjælp til at løse. Så kan en telefonkonsultation være løsningen.

En telefonkonsultation er for alle hunde og deres ejere, som står overfor en udfordring eller har brug for coaching i relation til din / familiens hund. Så vil jeg gerne hjælpe dig.

Du kan booke en telefonkonsultation på enten 30 min (600 kr.) eller 1 time (850 kr)

For at du får mest mulig ud af telefonkonsultationen så forbered dig. Sørg for at finde et uforstyrret sted, mens vi taler sammen.

Det vil være praktisk for dig, hvis du undervejs tager noter, sørg for at have noget at skrive med klar inden, jeg ringer til dig.  Det er altid mig, der ringer til dig.

Praktiske oplysninger

Du kan booke en telefonkonsultation på enten 30 min (600 kr) eller 1.time (850 kr).

For at du får mest mulig ud af telefonkonsultationen så forbered dig. Sørg for at finde et uforstyrret sted, mens vi taler sammen. Det vil være praktisk for dig, hvis du undervejs tager noter, sørg for at have noget at skrive med klar inden, jeg ringer til dig. Det er altid mig, der ringer til dig.

Du kan booke tider i tidsrummet:

  • 10.00 til 13.00 Tirsdag, onsdag og fredag.
  • 19.00 til 20.00 Tirsdag og onsdag.
Book en telefonkonsultation

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om mine erfaringer, både teoretiske og praktiske, eller vil vide mere om uddannelsesforløbet, så kontakt mig endelig.

Hundeinstruktør Betina Hofmann

Telefon: 30654749
E-mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Hallundvej 245
9700 Brønderslev