Miljøtræning

Lær din hund at færdes i forskellige miljøer på en rolig, behagelig, sikker og IKKE stressfuld måde – hverken for dig, dine omgivelser eller din hund.

Book kursus

Miljøtræning af hund

Miljøtræning er at lære sin hund, at færdes i forskellige miljøer på en rolig, behagelig, sikker og IKKE stressfuld måde, hverken for dig, dine omgivelser eller din hund.

Hunde er ikke født med en klar forståelse af hvordan man færdes i vores “menneske-verden”. Rigtig mange ting skal hunden lære at omgås, så den føler sig sikker og tryg.

I de sidste 10 år er der kommet meget mere fokus på miljøtræning af hvalpe og voksne hunde, og hvor vigtigt det er at miljøtræne sin hund for, at kunne have den med sig på familieture el. lign. på en behagelig og sikker måde for alle parter.

På dette kursus lærer du at miljø træne din hund så du fremadrettet selv bliver godt rustet til at miljøtræne din hund i forskellige miljøer. Du lærer en konkret metode og lærer rigtig meget hundesprog.

Praktiske oplysninger

Der kan være mange fordele for dig som hundeejer i at deltage på et miljø træningskursus, f.eks.

  • Familien har fået en hundehvalp og i ønsker bare den bedste start på livet sammen.
  • Du har en ung eller voksen hund, som stresser op eller er bange i bestemte situationer.
  • Du ønsker at uddanne din hund til terapihund, servicehund, eller social støttehund.
  • Du har haft en dårlig oplevelse med din hund i et bestemt miljø.

Der kan være mange andre grunde til at du ønsker, at deltage på miljø træningskursus. Er du i tvivl om et miljøtræningskursus er det rigtige for dig og din hund så er du velkommen til at kontakte mig på info@betina-hofmann.dk

Træningstidspunkter:

Træningsstedet vil være forskellige steder. Du får en mail med træningssteder tilsendt inden opstart.

Hold oprettes løbende – men er i en special klub eller gruppe så kontakt mig, så er der mulighed for et tilpasset kursus.

Kursuspris: 4 x 60 min 600 kr. eller pr. gang 180 kr.

Instruktør Betina Hofmann

Book plads på næste hold

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om mine erfaringer, både teoretiske og praktiske, eller vil vide mere om uddannelsesforløbet, så kontakt mig endelig.

Hundeinstruktør Betina Hofmann

Telefon: 30654749
E-mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Hallundvej 245
9700 Brønderslev