Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for al samhandel med professionel hundeinstruktør www.Betina-Hofmann.dk

Juridiske oplysninger

www.Betina-Hofmann.dk ejes og drives af:

Professionel hundeinstruktør
Betina Hofmann
Hallundvej 245
9700 Brønderslev
Tlf: +45 30654749
Mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Varekøb

Varekøb foregår ved følgende procedure:

Du skal sende en mail til info@betina-hofmann.dk med følgende oplysninger:

Hvilke hundeartikler du ønsker at købe, størrelse, farve og antal. Dernæst skal der i mailen stå tydelig navn, adresse, email og telefonnr.

Herefter sender jeg en bekræftelse på mail, at jeg har modtaget din ordre og du modtager en faktura på mail.  Når jeg har modtaget din betaling enten via MobilePay eller bankoverførsel, sender jeg dine varer førstkommende hverdag.

Betaling

Alle priser er angivet i danske priser inkl. moms og andre afgifter.

Priserne gælder kun ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Betaling for varerne kan ske ved brug af MobilePay eller bankoverførsel.


Betaling via Bankoverførsel

Det er muligt at betale via bankoverførsel, og følgende oplysninger skal anvendes: 

  • Nordea
  • Reg: 5655
  • Kontonummer:6279-990-232

Når pengene er modtaget, pakker og afsender jeg varerne til dig i forhold til vores “Forsendelse og leverings betingelser. Der er ingen gebyr, når du betaler via bankoverførsel.

Forsendelse og levering

Jeg sender varerne til nærmeste pakkeshop. GLS eller DAO.

Lagervare sendes indenfor 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling.

Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

De samlede leveringsomkostninger fremgår tydeligt af den mail og efterfølgende faktura du modtager.

Jeg tilbyder ikke fri fragt.

Der er fragt tillæg hvis varen skal leveres til ikke brofaste øer i danmark. Kontakt mig på 30654749 eller info@betina-hofmann.dk for pris og levering.

www.betina-hofmann.dk tager ansvaret for varerne, indtil modtagelsen. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelses og returret

www.betina-hofmann.dk giver, ifølge forbrugeraftalelovens § 17, 14 dages fortrydelsesret på alle varer.

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal varen returneres uåbnet og i samme stand og mængde som ved modtagelse.
Varerne skal sendes tilbage i original emballage, ubrugt stand med hængemærker etc. og uden hår, savl, bidemærker eller foderrester i.

Du kan returnere en vare ved at sende den til:

Professionel hundeinstruktør
Betina Hofmann
Hallundvej 245
9700 Brønderslev

Vedlæg en kopi af din faktura

Når jeg har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesret, overføres beløbet til din bankkonto.
Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter modtagelse af returvaren. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til helt andet produkt, så send en mail til info@betina-hofmann.dk

Reklamationsret/Reklamation

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten dækker fejl eller mangler ved varen, og du skal snarest muligt kontakte os på mail: info@betina-hofmann.dk. Såfremt du opdager en mangel, skal du hurtigst muligt foretage din reklamation. Reklamationsret betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation
Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den angivne holdbarhedsperiode, som er beskrevet for det givne produkt.

Hvis fejlen skyldes skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse bortfalder reklamationsretten.

Reklamationsretten løber fra modtagelse af varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Varen sendes til:
Professionel hundeinstruktør
Betina Hofmann
Hallundvej 245
9700 Brønderslev

Klageadgang
Ønsker du at klage, sendes en mail til info@betina-hofmann.dk, du skal beskrive tydeligt hvad du klager over, samt oplyse, hvordan vi kan kontakte dig. Hvis du ønsker at din klage skal sendes gennem EU’s online klagesystem kan du benytte følgende link:http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, lokale ændringer og lokale aflysninger, tekniske fejl og force majeure. Betina-Hofmann.dk forbeholder sig ret til at lave løbende ændringer uden varsel.

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om mine erfaringer, både teoretiske og praktiske, eller vil vide mere om uddannelsesforløbet, så kontakt mig endelig.

Hundeinstruktør Betina Hofmann

Telefon: 30654749
E-mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Hallundvej 245
9700 Brønderslev