Er gåturen med hunden blevet til et mareridt ?

Få styr på gåturen

Book kursus

Gå pænt kursus

Går hunden tur med dig og er jeres gåture blevet et dagligt mareridt? Så kan et gå pænt kursus hjælpe jer på rette vej igen.

En hund skal have regelmæssig motion, nogle hunde kræver mere motion end andre, men alle hunde skal ud og have regelmæssig motion ellers opstår ofte adfærdsproblemer.

Garanti for et sikkert og lærerigt forløb

Der kan være mange årsager til at din hund trækker voldsomt i snoren, når i går tur. På gå pænt kurset får du konkrete redskaber til at lære din hund at gå pænt.

Hos Professionel hundeinstruktør Betina Hofmann er vores mål at lære hundeejere, at træne positivt, sjovt og effektivt med klikkertræning.

Med klikkertræning kan du lære din hund hvad som helts, det er sjovt og ikke mindst effektivt.

Det er vigtig for os at give dig de færdigheder du har brug for som hundeejer, for at dig og din hund igen kan nyde gåturen sammen.

Vi arbejder med personlig og målrettet træning på vores kurser og har min 5 og max 8 deltagere pr. kursus. På denne måde har vi mulighed for en mere individuel træning af jer som team.

Hvem kan deltage

Holdet er for alle hunde i alle størrelser. Din hund skal være mindst 4 mdr. må ikke være aggressiv overfor andre hunde og mennesker. Alle øvelser tilpasses hundens alder og fysisk.

Er din hund yngre end 4 mdr. henviser vi til vores hvalpehold

Oplever du din hund aggressiv og er du i tvivl om du kan deltage på “gå pænt” kursus så kontakt Betina Hofmann på info@betina-hofmann.dk

Hvad kan du forvente.

-Du kan forvente at komme i gang med en helt ny måde at tænke “gå pænt” træning på. Jeg ved godt at du sikkert har prøvet rigtig mange forskellige metoder, fået råd og vejledning fra venner og bekendte men ingenting har virket i længden.

Du kan forvente at skulle igang med en masse træning derhjemme og hvergang dig og din hund efterfølgende skal på gåtur i den kommende tid.

Du kan forvente at se positive resultater med det samme.

Hvad lover vi

Der er max 8 pladser på holdet.
Vi arbejder med personlig og målrettet træning på vores kurser og har min 5 og max 8 deltagere pr. kursus. På denne måde har vi mulighed for en mere individuel træning af jer som team.

Book plads på næste hold
Egnethedstest af hvalp
Book plads

Øvrige kurser

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om mine erfaringer, både teoretiske og praktiske, eller vil vide mere om uddannelsesforløbet, så kontakt mig endelig.

Hundeinstruktør Betina Hofmann

Telefon: 30654749
E-mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Hallundvej 245
9700 Brønderslev