Project Description

Køb af hund

Da min familie og jeg overvejede at købe hundehvalp, kontaktede vi Betina for at få råd og vejledning. Betina var meget omhyggelig med at få stillet de rigtige spørgsmål til os i forhold til vores overvejelser omkring det at blive hundeejere. Hvor meget tid ville vi bruge på hund? Hvor gamle er børnene? Hvem skal primært have ansvaret for hunden? Alle de spørgsmål vi ikke lige umiddelbart havde tænkt i første omgang, men som virkelig hjalp os videre i beslutningen om at det at få hund var det rigtige for os og vi var parate til ansvaret. Derefter fulgte en super god vejledning i de forskellige hunderacer og sparring om, hvilken hund ville kunne passe ind i vores familie og den tid vi har til det.

Hunderacer er vidt forskellige og kræver forskelligt og det er derfor vigtigt med god og grundig vejledning af en, der kender de forskellige racer.
Vi fik en pragtfuld Sealyham Terrier med stor personlighed og har efterfølgende brugt Betina til råd om foder, opdragelse, ideer til aktivering etc. Vi har hver gang fået en god og brugbar rådgivning , som er præget af Betinas store viden om hunde, hendes kæmpe engagement og lyst til at formidle og hjælpe andre til at få en god oplevelse med deres hund.
At den hund man får, så ikke altid opfører sig som dens egen race burde gøre, er så noget helt andet.

Mange hilsner fra Annemette og Skipper

Ann Mari Hoffmann og Topsy