Adfærdsbehandling

Har din hund problemer med at være alene hjemme, møde fremmede hunde og mennesker, hyperaktivitet eller anden uhensigtsmæssig adfærd?

Få professionel hjælp og rådgivning til at ændre eller fjerne uønsket adfærd hos din hund.

Book adfærdsbehandling

Adfærdsbehandling

Adfærdsbehandling er at ændre eller fjerne en uønsket adfærd hos din hund.

Når der opstår adfærdsproblemer med vores hunde reagere de ofte på en uhensigstmæssig måde set ud fra vores synspunkt som mennesker. Men set ud fra hundens verden, er adfærden logisk, og reaktionen er ofte instinktiv. Ofte er det en kompleks og til tider en farlig adfærd hunden har. Men igen det er set ud fra vores verden.

Adfærdsbehandling er at ændre eller fjerne en uønsket adfærd hos din hund gennem træning.  Med den rigtige viden og træning kan det i langt de fleste tilfælde lade sig gøre, at ændre den uønskede adfærd, så dig og din hund igen kan få et positivt og godt samarbejde.

Jeg underviser dig/jer i at træne og ændre din hunds problemadfærd gennem positiv træning.

Hvordan foregår en adfærdsbehandling

Jeg kommer i jeres hjem, eller vi gør det online, læs mere nederste på siden.  Første besøg varer typisk mellem 2,5 og 3 timer. Det er bedst hvis alle i husstanden deltager.

Ved første besøg laves en vurdering af problemet og udfra det du/i fortæller. Ofte har vi allerede haft en dialog om problemet enten i telefon eller på mail. Du får ved første besøg nogle konkrete retningslinjer og redskaber at arbejde med, individuelt tilpasset jeres behov.

I langt de fleste tilfælde er det nok med de 2,5 – 3 timer herefter er der opfølgning pr. mail, video, skype eller telefon, som det passer dig bedst. Alt efter problemets omfang og din egen træningsindsats kan det tage fra 14 dage til 6 mdr. at ændre eller fjerne en uønsket adfærd hos din hund.

Her er nogle eksempler på adfærdsproblemer som jeg kan hjælpe dig og din hund med.

  • Hunden hopper voldsomt op af fremmede eller jer.
  • Overdreven gøen
  • Hunden eller hvalpen bider ting i stykker, det kan f.eks være sko, gulvtæpper, dørkarme eller jeres tøj
  • Hunden spiser sin egen afføring, eller andre dyrs afføring.
  • Hunden er urenlig, den tisser og laver afføring inde i huset.
  • Hunden er hyperaktivt, den kan ikke falde til ro inde i huset eller den er ukontaktbar uden for.
  • Hunden kan ikke være alene hjemme, den hylder og gør.
  • Hunden er opleves som aggressiv mod andre hunde og mennesker.
  • Hunden bevogter sine ting og mad på en aggressiv måde.
  • Hunden stikker af hjemmefra.

Virtuel adfærdsbehandling

En virtuel adfærdsbehandling foregå online og er uafhængig af hvor du bor. Det eneste du behøver er en internetadgang, pc eller smartphone og en mailadresse. En virtuel adfærdsbehandling foregår på samme vilkår som en fysisk. Vil du vide mere så kontakt mig på info@betina-hofmann.dk

Praktiske oplysninger

Når du køber en adfærdsbehandling, så er det fordi du har et ønske om at ændre eller fjerne en problemadfærd hos din hund.

Jeg vil i samarbejde med dig gøre mit allerbedste for, at hjælpe dig og din hund med at løse jeres adfærdsproblem. Men som med så meget andet i livet er der som regel ikke noget “quick-fix” middel til at løse adfærdsproblemer til hunde, det kræver tålmodighed og en koncentreret arbejdsindsats. Men i langt de fleste tilfælde kan det lade sig gøre, at ændre eller helt fjerne problemadfærden.

Adfærdsbehandling:

Varighed: 2,5 time inkl. opfølgning.

Pris: 2800 kr.

Har du spørgsmål til adfærdsbehandling er du altid velkommen til at kontakte mig på info@betina-hofmann.dk.

Book adfærdsbehandling

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om mine erfaringer, både teoretiske og praktiske, eller vil vide mere om uddannelsesforløbet, så kontakt mig endelig.

Hundeinstruktør Betina Hofmann

Telefon: 30654749
E-mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Hallundvej 245
9700 Brønderslev