1 årig specialsøgningsuddannelse med egen hund

Bliv specialsøgningsinstruktør og brug din hund professionelt til at finde duftspor. Du lærer at arbejde i forskellige situationer og miljøer og kan efterfølgende specialisere dig indenfor udvalgte dufte.

Book kursus

1 årig specialsøgningsuddannelse

Denne uddannelse er for dig, der er interesseret i at arbejde intensivt med søgning sammen med din hund. Denne uddannelse giver dig en grundig indsigt i din hunds fantastiske evne til at bruge sin næse, og du får et indgående kendskab til specialsøgning.

Målet med uddannelsen er at give hunde og deres ejere en grundlæggende uddannelse i specialsøgning, som både kan anvendes professionelt eller som aktivering.

Du får et unikt partnerskab med din hund

Du lærer at læse hundens adfærd. Du lærer at fokusere på både dig selv som fører, og du lærer at få 100% fokus på din hunds præstationer.

Du lærer også at få præcision, motivation, skrive træningsplaner, dokumentere jeres træningsresultater, og – meget vigtigt – lærer du at kvalitetssikre jeres søgning.

Du lærer at måle jeres resultater på flere måder, herunder adfærdsmæssig analyse, konkrete målinger og resultaterne af identifikations øvelserne. Dine mekaniske færdigheder som hundefører vil selvfølgelig også blive markant forbedret.

Dig og din hund vil opbygge et utroligt partnerskab, der giver gode redskaber til dig og din hund resten af din hunds liv.

Indhold
Vi arbejder med præsentation, afsløring, diskrimination og identifikation, samt kvalificeret læring i laboratoriemiljøet.

Vi gennemgår optimering og kvalificering af forskellige emner samt håndtering og infektion af forskellige stoffer.

Områderne, som vi skal arbejde med i løbet af uddannelsen, er:
Platform, søgebaner, mini- og mikrosøg, forskellige overflader/marksøgning, vandsøg, indendørssøg, udendørssøg, identitetssøgning. Luftsøg i laboratorium, køretøjssøg. Generelt søgning i mange forskellige områder og miljøer.

Krav
Det er et krav, at man har deltaget i et specialsøgningsgrundkursus for at kunne ansøge om optagelse på denne uddannelse.

Forudsætninger
Træningen kræver meget af både fører og hund. Vi er interesseret i at have forskellige deltagere med forskellige færdigheder og forskellige hunde, men vigtigst er det, at du ønsker at være rigtig god til specialsøgning.

Uddannelses opbygning
Uddannelsen dækker over 60 timers specialsøgningsundervisning og specialsøgningsinstruktion.

Undervisningen foregår gennem forelæsninger, diskussioner, selvstudium, mundtligt og skriftligt samt praktisk arbejde. Alt efter hvor deltagerne er bosiddende, kan dele af specialsøgningsteorien være online undervisning i et virtuelt klasseværelse.

Anvendelse
Uddannelsen er ikke specialiseret til nogen bestemt retning eller duft. Det vigtigste er at lære din hund og dig at arbejde med forskellige læringsstile og arbejde i forskellige situationer og miljøer. De fleste deltagere vælger efter noget tid at specialisere sig indenfor 1 til 3 dufte. Det kan f.eks. sprængstoffer, mug, væggelus, kantareller, skimmelsvamp, narkotika, identifikation søgning.
ALT har en duft, kun fantasien sætter grænsen for hvad en hund kan lære at finde.

Antal deltagere
2 til 4 deltagere

Pris for specialsøgningsuddannelse
18.000 kr. inkl. moms. (Der er mulighed for at dele betalingen i rater)
Hertil kommer udgifter til undervisningsmaterialer, ophold på træningslejr og kost

Book plads på næste hold

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om mine erfaringer, både teoretiske og praktiske, eller vil vide mere om uddannelsesforløbet, så kontakt mig endelig.

Hundeinstruktør Betina Hofmann

Telefon: 30654749
E-mail: info@betina-hofmann.dk
CVR: 33677170

Hallundvej 245
9700 Brønderslev